Δευτέρα, 10 Μαΐου

Συνέχεια των επαφών για τη “Συμφωνία Προοπτικής”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών του με τοπικούς φορείς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης  Ταγκαλέγκας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού, συναντήθηκε με την  Αντιπεριφερειάρχη  Φανή Παπαθωμά, τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Μιχάλη Γιαννιό και Αλέκο Καρκάνα, αντίστοιχα, ενώ επισκέφθηκε και το Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιο.

Παπαθωμά και Ταγκαλέγκας, τόνισαν την “ανάγκη για συνεργασία μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, ώστε να προχωρήσει η ανάπτυξη της περιοχής”.

Θέματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα συζητήθηκαν με τους δύο διευθυντές εκπαίδευσης, όπως οι σχολικές κτιριακές υποδομές και η ενίσχυση του Μουσικού Σχολείου.

Στόχος της “Συμφωνίας Προοπτικής”, όπως δήλωσε ο κ. Ταγκαλέγκας θα είναι η “εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων, η μέριμνα, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση δράσεων  για την πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των μαθητών”.

Στα γραφεία της Μητρόπολης υποδέχθηκε τον υποψήφιο δήμαρχο ο μητροπολίτης Γεώργιος.

Συζήτησαν  θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, τονίζοντας τον υποστηρικτικό  αλλά και θεσμικό ρόλο της εκκλησίας, σε ένα κράτος, αλλά και τη μεγάλη  συμβολή της Μητρόπολης μέσω της «ΑΡΩΓΗΣ», σε όσους βιώνουν δυσκολίες.

Ο κ. Ταγκαλέγκας, υποσχέθηκε έναν “έντιμο προεκλογικό αγώνα” και τον διαβεβαίωσε ότι “τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που συμμετέχουν στον συνδυασμό του, θα σταθούν υπεύθυνα στο πλευρό του κάθε δημότη και θα αρθρώσουν λόγο ενωτικό και ωφέλιμο για τον τόπο, με γνώμονα πάντα την αγάπη για τον συνάνθρωπο”.

“Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην καλή συνεργασία της Μητρόπολης και του Δήμου μας όπως και την προτεραιότητα που πρέπει να δώσουμε στην κοινωνική πολιτική, τις κοινωνικές δράσεις και στην υποστήριξη των αδύναμων.
Οι συμβουλές  του Σεβασμιωτάτου μας βοηθούν στην οικοδόμηση μιας πόλης με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Η συνάντηση πέραν του ουσιαστικού χαρακτήρα της, εμπεριείχε και την πρόθεσή μας να σταλεί ένα σημαντικό μήνυμα ότι σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα ακολουθήσουμε πρακτικές που θα συνδέονται άρρηκτα μόνο με το ήθος και τις αρχές τόσο της εκκλησίας όσο και ημών των ιδίων” τόνισε ο κ. Ταγκαλέγκας.

 

 

Share.

Leave A Reply