Πέμπτη, 6 Μαΐου

Συνεχείς οι διακρίσεις για τις αθλήτριες του Γ.Α.Σ Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και σπουδαίες εμφανίσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΓΑΣ Λιβαδειάς και στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘Royal Crown’, το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογος Α.Ο Αρίων Πανοράματος για 3η συνεχόμενη χρονιά στη πόλη της Θεσσαλονίκης, με εξαιρετική επιτυχία και τη συμμετοχή 450 αθλητριών από την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ και πολλές άλλες χώρες, ανεβάζοντας πολύ ψηλά το επίπεδο του αγώνα.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους πολύ σπουδαία πρόσωπα από όλους τους χώρους του ελληνικού αθλητισμού που ανέβασαν την Ελλάδα πολύ ψηλά σε παγκόσμιο επίπεδο και οι οποίοι βράβευσαν τις  αθλήτριες.

Στην κατηγορία κορασίδων 2ης χρονιάς η αθλήτρια  Σφήκα Μαρία κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο σχοινάκι και την 6η θέση στις κορίνες.

Στην κατηγορία κορασίδων 1ης χρονιάς η αθλήτρια  Καλογρηά Παναγιώτα κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι και την 4η θέση στο στεφάνι.

Στην κατηγορία νεανίδων η αθλήτρια  Ταμπάκη Μαριάννα κατέκτησε την 6η θέση στις κορίνες και η αθλήτριά μας Καρόκη Καλομοίρα την 8η θέση στο σχοινάκι.

Share.

Leave A Reply