Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Συνεδρίασε το Τ.Σ.Ο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο απολογισμό της θερινής περιόδου και ο προγραμματισμός δράσεων ενόψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου απασχόλησαν το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων που συνεδρίασε υπό το δήμαρχο Γιώργο Ντασιώτη.

«Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων  είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει έκτακτες ανάγκες και συνεργάζεται αρμονικά με τις αρχές και τους φορείς που αναλαμβάνουν τον συντονισμό ή τη δράση σε τέτοιες περιπτώσεις. Οφείλουμε να εντοπίσουμε τα σημεία βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε σε απόλυτο συντονισμό. Μπροστά μας έχουμε την χειμερινή περίοδο και η συνδρομή όλων των φορέων που συμμετέχουν στο Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας είναι καθοριστικής σημασίας», τόνισε στην εισήγηση του ο δήμαρχος.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι όλων τον εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε λεπτομερώς την υφιστάμενη κατάσταση στην επικράτεια του Δήμου και το Σχέδιο Δράσης – Μνημόνιο ενεργειών του Δήμου, για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού, που έχει συνταχθεί από την αρμόδια υπηρεσία.

Επίσης εξετάστηκαν θέματα, όπως η παραχώρηση οχημάτων και παροχής εξοπλισμού. Οι εκπρόσωποι των φορέων επισήμαναν την καλή συνεργασία που έχουν με το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων  και αναφέρθηκαν τόσο στις παρεμβάσεις των υπηρεσιών τους κατά τη θερινή περίοδο και στην γρήγορη αντιμετώπιση των φαινομένων όσο και στο προγραμματισμό που έχει ολοκληρωθεί για την χειμερινή περίοδο.

Τέλος όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες ανέφεραν ότι παραμένουν στην διάθεση του πολίτη 24 ώρες το 24ωρο.

dav

 

Share.

Leave A Reply