Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

Συνεργασία Δ. Αλιάρτου–Θεσπιών με τον ΑΠΟΛΛΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση στο Δημαρχείο με τον πρόεδρο του Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Στέφανο Τσιμακίδη  και τον πρώην πρόεδρο Κωνσταντίνο Σάμιο είχε το Σάββατο, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η διοργάνωση του 3ου νυχτερινού υπερμαραθώνιου δρόμου, 103 χιλιομέτρων «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ», από τις Θεσπιές έως τις Θερμοπύλες, τον Αύγουστο το 2020 που, λόγω και της επετείου των 2.500 Χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών, η διοργάνωση αυτή λαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις, αλλά και ισχυρή συμβολική αξία.

Στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση και άπτονται, τόσο της ασφάλειας των δρομέων, όσο και της προβολής του γεγονότος που επιδίωξη όλων είναι να λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, είναι ένας από τους μεγαλύτερους Αθλητικούς Συλλόγους της Χώρας. Οι εκπρόσωποί του, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη στήριξη που έχουν από το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων και εξέθεσαν τις απόψεις τους για τον σχεδιασμό του αγώνα.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την αιχμή των εορταστικών εκδηλώσεων και δεσμεύτηκε να κινητοποιήσει όλους του Δήμους από τους οποίους θα περάσουν οι αθλητές καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ θα επιδιώξει, η εκδήλωση αυτή να ενταχθεί στις εκδηλώσεις του «ΔΙΚΤΎΟΥ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ» που ιδρύθηκε πρόσφατα με εταίρους το Δήμο Λαμιέων, το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ιωάννης Γλύκος, συνεργάτες του Δημάρχου, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Αραπίτσας και ο Δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Σταμούλης Αναστάσιος, που ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση του Δημάρχου.

Share.

Leave A Reply