Τετάρτη, 12 Μαΐου

ΣΥΡΙΖΑ Θήβας: «Μητέρα των Μαχών» τα εργασιακά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε  συνέλευση των Οργανώσεων Μελών (ΟΜ) Θήβας, Αλιάρτου, Τανάγρας & Θίσβης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με θέμα τις: «Προγραμματικές θέσεις του Πολιτικού Συμβουλίου» και εισηγητή τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά.

Ακολούθησε ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, με ερωτήσεις, προτάσεις και τοποθετήσεις πολλών μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Η συνέλευση έκλεισε με το βλέμμα στραμμένο στη «Μητέρα των Μαχών», το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά, που αμέσως μετά το Πάσχα σκοπεύει να καταθέσει η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, που το χαρακτηρίζουν «νομοθετικό έκτρωμα», που ξεθεμελιώνει όλες τις κατακτήσεις του κόσμου της εργασίας, (8ωρο, δεκάωρη εργασία με απλήρωτες τις υπερωρίες, με ατομικές συμβάσεις κ.α.).

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στη Θήβα τονίζει ότι αγωνίζεται για την ανάπτυξη και στη Βοιωτία, μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας με στόχο την αντίσταση στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας, την ανάγκη, αλλά και τη δυνατότητα συγκρότησης του προοδευτικού μετώπου που θα δώσει κυβερνητική διέξοδο, με προοδευτικό πρόσημο, στη χώρα.

Καλούν όλους τους πολίτες και ειδικά τους νέους, που υποφέρουν καθημερινά από τις ανάλγητες πολιτικές της ΝΔ, που θέτουν καθημερινά και την ίδια τη ζωή μας σε κίνδυνο, να συστρατευτούν μαζί τους.

Το βίντεο της συνέλευσης είναι αναρτημένο στο YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=hOpMOeUuclY

Και οι Προγραμματικές θέσεις είναι αναρτημένες στο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Βοιωτίας: https://syrizaviotias.blogspot.com/

Share.

Comments are closed.