Σάββατο, 10 Απριλίου

Σύσκεψη εργασίας για το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση εργασίας με αγροτικούς, συνεταιριστικούς και επιχειρηματικούς φορείς της περιοχής είχε  στο γραφείο της, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας,  Φανή Παπαθωμά.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν εκτενώς οργανωτικά ζητήματα ενόψει του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας Agrofest Στερεάς Ελλάδας και του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που θα λάβουν χώρα στη Λιβαδειά, από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

«Πρόκειται πραγματικά για έναν αγώνα που κάνουμε και θέλω να διαβεβαιώσω ότι ως Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, είμαστε αρωγοί. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια ώστε το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας να γίνει θεσμός και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι ενέργειές μας», δήλωσε σχετικά με την σύσκεψη η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,  Φανή Παπαθωμά, απευθύνοντας ένα  ακόμα κάλεσμα συμμετοχής προς τους ενδιαφερόμενους.

Το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας, που έχει τη στήριξη και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς στην πρώην Unicot, παράλληλα μ’ ένα ακόμη πανελλήνιο γεγονός, το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών.

Share.

Leave A Reply