Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Σύσκεψη για τα έργα στο Δ. Ορχομενού

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Σύσκεψη εργασίας είχε η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, στο Διοικητήριο, παρουσία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων Πρόδρομου Εμμανουηλίδη και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε το σύνολο των προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού, για το σύνολο των φάσεων υλοποίησης του αρχαιολογικού πάρκου, την κατασκευή νέας χάραξης και γέφυρας στη δημοτική κοινότητα Παύλου στη θέση Διπότι και τον οδικό άξονα που οδηγεί στα Σκορπονέρια της δημοτικής ενότητας Ακραιφνίας.
 “Η αγαστή συνεργασία του Δήμου Ορχομενού με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας αποτελεί τη βάση για τη δρομολόγηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων στο δήμο.
Τόσο η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη όσο και η αντιπεριφερειάρχηs Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά συμφώνησαν για τη συνέχεια της συνεργασίας και δεσμεύτηκαν να εργαστούν από κοινού για την ικανοποίηση των αιτημάτων των τοπικών κοινωνιών.”αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου από το δήμο Ορχομενού.
Share.

Leave A Reply