Πέμπτη, 15 Απριλίου

Σύσκεψη για την καθαριότητα των σχολικών κτηρίων του Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύσκεψη για την καθαριότητα των σχολικών κτηρίων στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Παλιό Δημαρχείο μετά από πρόσκληση της Δημάρχου Λεβαδέων Γιώτας Πούλου. Συμμετείχαν οι διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πρόεδροι συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και εκπροσώπων των καθαριστριών. Παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι  Χρήστος Κυπραίος, Στέλιος Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Σωτήρης Καρβούνης και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’βάθμιας Εκπαίδευσης  Κατερίνα Κοσκοβόλη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην καθαριότητα τόσο των σχολικών κτηρίων όσο και του περιβάλλοντος χώρου καθώς και θέματα εργασιακών σχέσεων.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για το νομικό καθεστώς που διέπει πλέον την καθαριότητα των σχολικών εγκαταστάσεων. Έγινε δέκτης των προβληματισμών και των αιτημάτων όλων των πλευρών, δηλώνοντας την στήριξή της στην προσπάθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού και στις διεκδικήσεις των καθαριστριών.

Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα για την συνεργασία όλων, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ο στόχος, που είναι η φροντίδα των σχολικών κτηρίων, η ομαλή λειτουργία τους και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας των παιδιών και των εργαζομένων.

Share.

Leave A Reply