Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Σύσκεψη για τις κλοπές μετασχηματιστών στη ΔΕΔΔΗΕ Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η  αντιμετώπιση του φαινομένου της κλοπής μετασχηματιστών και καλωδίων από το εναέριο δίκτυο της ΔΕΗ ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Περιοχής Λιβαδειάς Δημητρίου Τζήμητρα.

Συμμετείχαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Νίκος Τρικαλίτης, ο Διοιητής της Π.Υ Βοιωτίας Γιάννης Ζαμάνης, ο Διοικητής Ασφαλείας Λιβαδειάς Γεώργιος Νικολόπουλος, η Νομική Σύμβουλος Περιοχής Λιβαδειάς και Σύμβουλος του Υπουργού Ανάπτυξης για ενεργειακά θέματα Σωτηρία Μαυράκη, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωπος του βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα.
Στη συνάντηση αναλύθηκαν από τον Διευθυντή Περιοχής Λιβαδειάς οι εγκεκριμένες πιλοτικές Ειδικές Τεχνικές ενέργειες με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου που έχει ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση να υπόκειται σε μεγάλες οικονομικές ζημιές με σοβαρές επιπτώσεις και στην αγροτική παραγωγή.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στις προτεινόμενες  τεχνικές ενέργειες και δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στα πλαίσια του θεσμικού τους ρόλου.
Προς το σκοπό αυτό καλείται κάθε εμπλεκόμενος φορέας ή ιδιώτης, (αγρότες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, Δήμοι, κρατικές υπηρεσίες κλπ), για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, να ενημερώνουν αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές και τις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ στη Λιβαδειά, στο τηλέφωνο 22610 28655.

Share.

Leave A Reply