Πέμπτη, 13 Μαΐου

Θερμή υποδοχή του Πέτρου Κόκκαλη από το 2ο Δ.Σ. Λιβαδειάς(βίντεο και φώτο)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τον ύμνο του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Λιβαδειά, καλεσμένος της Διεύθυνσης του σχολείου, για την τελετή εγκαινίων της αίθουσας ευέλικτης ψηφιακής τεχνολογίας, η διαμόρφωση της οποίας χρηματοδοτήθηκε, με 10.000ευρώ, από το Ίδρυμα.

Η διευθύντρια του σχολείου Ελένη Παπανικολάου με τους μικρούς μαθητές και γονείς, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Πέτρο Κόκκαλη, που φάνηκε εντυπωσιασμένος από τα επιτεύγματα του σχολείου και ιδιαίτερα τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Παρακολούθησε μάλιστα και ένα ολιγόλεπτο βίντεο με τις δραστηριότητες και τις πολλές διακρίσεις των μαθητών.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καταγωγή του παππού του από τη Λιβαδειά αλλά και την εκπαιδευτικό γιαγιά του.

Τον κ. Κόκκαλη συνόδευαν η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο βουλευτής Βίκος Θηβαίος και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ίδρυμα Κόκκαλη ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από το Σωκράτη Κόκκαλη και αποτελεί έναν μη-κυβερνητικό, μη-κερδοσκοπικό οργανισμό προς τιμήν του πατέρα του Πέτρου Κόκκαλη, ενός διακεκριμένου χειρουργού, ανθρωπιστή, μαρξιστή αντιστασιακού.

 

 

Share.

Leave A Reply