Κυριακή, 18 Απριλίου

«Θερμό επεισόδιο» στην εξέδρα με Γκλέτσο-Κατσικονούρη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή το δήμαρχο Στυλίδας και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο σημειώθηκε στο σημερινό εορτασμό των Θεοφανίων.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής για τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Στυλίδας δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τον πολιτευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κατσικονούρη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος νωρίτερα είχε βουτήξει για τον Σταυρό, σύμφωνα με το lamianow, έγινε έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη. Ο δήμαρχος Στυλίδας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, του είπε να κατέβει από την εξέδρα. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Κατσικονούρης κατέβηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο να αποχωρεί.

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Κανείς όμως δεν γνωρίζει γιατί προκλήθηκε το νέο επεισόδιο μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο Γκλέτσος απευθύνεται σε έντονο ύφος προς τον Κατσικονούρη ζητώντας το λόγο: «γιατί είσαι εσύ εδώ… κατέβα κάτω…», ενώ ακολούθως τού φωνάζει «έχεις τελειώσει..».

Σημειώνεται ότι ο Δήμητρης Κατσικονούρης, διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν η αδελφή του Γκλέτσου μπήκε στη μέση και πήρε τον Δημήτρη Κατσικονούρη για να κατέβουν μαζί από την εξέδρα.

Share.

Leave A Reply