Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Θήβα: Καταδίωξη και σύλληψη 34χρονου ληστή

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνελήφθη, στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, με ποινή φυλάκισης (4) μηνών για διάπραξη κλοπής.

Ο 34χρονος, ο οποίος αναζητούταν από τους αστυνομικούς, εντοπίσθηκε να κινείται στην περιοχή, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό τη διαφυγή του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και ακινητοποίησαν το όχημα του και τον συνέλαβαν, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδεια  οδήγησης.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη, προέκυψε ότι ο 34χρονος εμπλέκεται στη διάπραξη δύο κλοπών – διαρρήξεων, σε περιοχές της Βοιωτίας, την 04-08 & την 05-09-2019 αντίστοιχα.

Μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του και κινούμενος με το ανωτέρω όχημα, παραβίασαν οικία στις Πλαταιές και στα Λεύκτρα Βοιωτίας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα κοσμήματα και ηλεκτρονική συσκευή, συνολικής αξίας (24.000) ευρώ.

Το όχημα του κατασχέθηκε, ως μέσο για την διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητας του, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Share.

Leave A Reply