Τετάρτη, 14 Απριλίου

Θήβα:έφοδος της αστυνομίας στον οικισμό ΡΟΜΑ-5 συλλήψεις και 21 προσαγωγές

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πέντε συλλήψεις και είκοσι μια προσαγωγές, είναι ο  απολογισμός ευρείας αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής,   στον οικισμό των ΡΟΜΑ, στο Πυρί Θηβών.

Είχε προηγηθεί ένα διήμερο σοβαρών επεισοδίων από επιθέσεις ΡΟΜΑ σε διερχόμενου οδηγούς.

Μεταξύ των συλληφθέντων, περιλαμβάνονται, είναι δραπέτης φυλακών, δράστες κλοπής στη Θήβα και φυγόποινοι.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευβοίας, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.).

Κατά τη διάρκεια της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία που είχαν συλλεχθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ελέγχθηκαν συνολικά (91) άτομα και (12) οχήματα, διενεργήθηκαν έρευνες σε (11) οικίες, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, προσήχθησαν (21) άτομα και συνελήφθησαν (5) άτομα.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

  • 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θηβών, για ναρκωτικά, Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και Ένταλμα βίαιης προσαγωγής του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, για ληστεία.
  • 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018, είχε αποδράσει από Κατάστημα Κράτησης της χώρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για κλοπή από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.
  • Δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, για διάπραξη κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με την μέθοδο της απασχόλησης, χθες (25-10-2018) το πρωί σε περιοχή της Θήβας. Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσαν Διάταξη του κ. Ανακριτή Θηβών και Απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίων Ανηλίκων Θηβών, με τις οποίες διατασσόταν η σύλληψή του, προκειμένου να οδηγηθεί στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου Μαγνησίας.
  • 20χρονη ημεδαπή, για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση.

 

 

Share.

Leave A Reply