Σάββατο, 8 Μαΐου

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και Δήμου;

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κόντρα μεταξύ του εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και του Δήμου  έχει ξεσπάσει, από το περασμένο Σαββάτο, με τη διοίκηση του Συλλόγου να καταγγέλει ότι το παζάρι ξεκίνησε, μια ημέρα νωρίτερα  από την προκαθορισμένη, με ευθύνη της δημοτικής επιτροπής παζαριού, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η “Λευκή Νύχτα”.

Το θέμα ήταν να συζητηθεί και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία όμως διακόπηκε μετά την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Διαμαντόπουλου, ότι δεν είχε λάβει τη σχετική πρόσκληση.

Ο Ε. Σ έχει καταθέσει μηνυτήρια και η συνέχεια πέραν του Δημοτικού Συμβουλίου θα δοθεί, από ότι φαίνεται και μέσω της δικαιοσύνης.

Στο ΣΕΙΡΙΟ fm μίλησαν το πρωί ο πρόεδρος του ΕΣ, Θανάσης Καλογρηάς και η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αιχμηρές εκφράσεις.

Ο κ. Καλογρηάς κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ο Ε.Σ δέχθηκε χτύπημα “κάτω από τη μέση”, με την ηλεκτροδότηση του παζαριού πριν την έναρξη του.

Από την μεριά της, η Γιώτα Πούλου, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος προέβη σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις διασφάλισης της τάξης και της ασφάλειας στο χώρο του παζαριού. Η ηλεκτροδότηση είπε πάντα γίνεται νωρίτερα για να τακτοποιηθούν οι έμποροι που παίρνουν μέρος, φέτος η φύλαξη έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία και στους παράπλευρους δρόμους είχαν τοποθετηθεί περιοριστικά κάγκελα. Σημείωσε δε ότι παρά τις σχετικές συστάσεις αρκετοί πολίτες επισκέφθηκαν το χώρο.

Το ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης της είναι η τοποθέτηση της Δημάρχου ότι ενδεχομένως πίσω από αυτή τη διένεξη να κρύβονται σκοπιμότητες οι οποίες θα διαφανούν σύντομα. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Σφυρή εάν αυτές οι σκοπιμότητες έχουν σχέση με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, η απάντηση της ήταν “συ είπας”.

Ακούστε δήλωσαν στο ΣΕΙΡΙΟ η Γιώτα Πούλου και ο Θανάσης Καλογρηάς :

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply