Τετάρτη, 14 Απριλίου

Τηλεδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τους παραγωγικούς φορείς της Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βοιωτίας, με θέμα τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία, διοργάνωσε η Ν. Ε του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, την Πέμπτη το απόγευμα.

Εν όψει της επικαιροποίησης του προγράμματος “Μένουμε όρθιοι”, σε λίγες ημέρες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει τα προβλήματα και τις προτάσεις των επαγγελματικών τάξεων.

Οι φορείς της Βοιωτίας αναφέρθηκαν αναλυτικά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις προτάσεις που έχουν απευθύνει στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι αν δεν εισακουσθούν έγκαιρα οι  καταστροφικές συνέπειες θα πλήξουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Βοιωτίας αλλά και της χώρας. Οι προτάσεις τους αφορούν σε θέματα άμεσης ρευστότητας, φορολογικές διευκολύνσεις, κρατικές εγγυήσεις κ.α. που θα στηρίξουν την προσπάθεια ανάκαμψης των επιχειρήσεων.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανέπτυξαν τις προτάσεις του κόμματος για την στήριξη των επιχειρήσεων και της Οικονομίας.

Επίσης υπήρξε δέσμευση για επανάληψη της συνάντησης στο άμεσο μέλλον, αφού θα έχει λειτουργήσει η αγορά, ώστε να επανεκτιμηθούν τα δεδομένα.

Σε συνέντευξη της, στο ΣΕΙΡΙΟ fm η βουλευτής, Γιώτα Πούλου, χαρακτήρισε την τηλεδιάσκεψη ιδιαίτερα εποικοδομητική και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ότι δεν αξιοποιεί το «μαξιλάρι» ρευστότητας, των 37δις, για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ οι:  Νίκος Παππάς, βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας, Γιώργος Τσίπρας βουλευτής και αν. τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Σκορίνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώτα Πούλου Βουλευτής, Νικόλαος Θηβαίος πρώην βουλευτής και ο Απόστολος Ντάντος, συντονιστής της Ν.Ε. Βοιωτίας.

Από τους παραγωγικούς φορείς έλαβαν μέρος οι :

  1. Αγνιάδης Παναγιώτης – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας
  2. Ζησιμόπουλος Θεόδωρος – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς
  3. Μουρτζούνης Γιάννης – Πρόεδρος Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης Περιφέρειας Λιβαδειάς
  4. Σαμιώτης Αναστάσιος – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θήβας
  5. Χαρατσής Παναγιώτης – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Θήβας

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.