Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Την Παπαθωμά επισκέφθηκαν Διοικητής και Υποδιοικητής των νοσοκομείων Λιβαδειάς-Θήβας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, επισκέφτηκαν σήμερα, στο γραφείο της, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, Αθανάσιος Τσαντήλας και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Θήβας, Κωνσταντίνος Χροναίος, παρουσία του Περιφερειακού Σύμβουλο και γιατρού, Γιάννη Περγαντά.

Οι νέοι διοικητές, που ανέλαβαν τα καθήκοντα τους πριν λίγες ημέρες, ζήτησαν τη βοήθεια της περιφέρειας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, από το δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής μας. Από όλες τις πλευρές εκφράστηκε η επιθυμία για μια αγαστή συνεργασία.

“Είμαι σίγουρη ότι θα πορευτούμε από κοινού για την επίλυση θεμάτων που αφορούν στην Δημόσια Υγεία. Άλλωστε η  Π.Ε. Βοιωτίας σε ότι αφορά θέματα που αφορούν την υγεία, διατηρεί πάντα μία άριστη συνεργασία με τα Νοσοκομεία του Νομού, η οποία αποτυπώθηκε κατά το παρελθόν, τόσο σε παροχή ιατρικού εξοπλισμού όσο και σε βοήθεια  στις κτιριακές τους υποδομές, προς όφελος των πολιτών μας.” δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης.

Ο διάλογος περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα των δύο νοσοκομείων, όπως οι ελλείψεις ιατρικού- νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού.

Σε φάση ενημέρωσης για τα προβλήματα λειτουργίας των νοσοκομείων δήλωσε ότι βρίσκεται ο κ. Τσαντήλας, ο οποίος είναι δικηγόρος με καταγωγή από τη Λαμία.

Από την Αθήνα έρχεται ο κ. Χροναίος, συνταξιούχος οδοντίατρος, με θητεία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και καταγωγή από την Εύβοια.

 

 

 

Share.

Leave A Reply