Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Την Τετάρτη στο Σχηματάρι ημερίδα στίβου, ενόψει Ντουμπάι-παραχώρηση υλικού από το ΟΑΚΑ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την έμπρακτη στήριξη του στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία, δείχνει το ΟΑΚΑ με την παραχώρηση αθλητικού υλικού στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, για την Ημερίδα Στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο Σχηματάρι αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου 2019, που διοργανώνεται στο Ντουμπάι το Νοέμβριο.

Μέρος του υλικού θα παραμείνει στην Ομοσπονδία μέχρι την αναχώρηση της Εθνικής μας Ομάδας για το Ντουμπάι, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

«Το ΟΑΚΑ δεν αποτελεί μόνο ένα χώρο άθλησης και αναψυχής, αλλά σημαντικό κοινωνικό εταίρο του αθλητισμού στη χώρα μας. Ευχόμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές μας να επιτύχουν τα θεσπισμένα όρια και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ», δήλωσε η κ. Εριφύλη Γαλλή, Συντονίστρια Γενική Διευθύντρια στο ΟΑΚΑ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 60 αθλητών και αθλητριών, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου. Οι αθλητές αναζητούν τα όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ντουμπάι και είναι η τελευταία εφετινή ημερίδα στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Για τους συμμετέχοντες, αυτή θα είναι η ύστατη -τουλάχιστον επί ελληνικού εδάφους- ευκαιρία προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση για το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εκεί όπου το διάστημα 7-12 Νοεμβρίου, θα φιλοξενηθεί η σπουδαιότερη διοργάνωση του στίβου για το 2019.

Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής: 100μ. (Ανδρών – Γυναικών ), 200μ. (Ανδρών), 400μ. (Ανδρών), Μήκος (Ανδρών και Γυναικών ), Σφαίρα καθιστών (Ανδρών και Γυναικών), Κορίνα (Ανδρών και Γυναικών

Οι αγώνες  θα ξεκινήσουν στις 16:30 και θα ολοκληρωθούν λίγο μετά τις 19:00.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Τανάγρας.

 

 

 

Share.

Leave A Reply