Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Το 5ο MaskaRun άνοιξε δυναμικά το Καρναβάλι Ορχομενού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με γνωστά ονόματα του αθλητισμού, μεγάλη συμμετοχή και αποκριάτικο χρώμα πραγματοποιήθηκε το πρώι της Κυριακής το MaskaRun Ορχομενού.

Για 5η συνεχή χρονιά αυτός ο πρωτότυπος αποκριάτικος αγώνας δρόμου που έχει σκοπό να αναδείξει τη χαρά της συμμετοχής, της άσκησης και της ομαδικότητας άνοιξε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ορχομενού, με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων την Κυριακή της Αποκριάς.

Πρόκειται για μια πολύχρωμη γιορτή, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι, όπως αναφέρει συχνά ο εμπνευστής της διοργάνωσης, δημοσιογράφος, Μπάμπης Ζαννιάς, με στόχο την τόνωση της τοπικής κοινωνίας, την  προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και μέσω όλων αυτών του τόπου.

Ο Δήμος, η Τοπική Κοινότητα, σύλλογοι και επιχειρήσεις της περιοχής στηρίζουν τον αγώνα, όπως φάνηκε από τις προσφορές των δώρων, τα εδέσματα που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες, τα χειροποίητα μετάλλια.

Επίτιμος καλεσμένος, ήταν φέτος ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο οποίος βραβεύτηκε από τη δήμαρχο Βούλα Καράλη.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Μάκης Κολέθρας ήταν και εκείνος στο MaskaRun Ορχομενού, όπως και η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπορ Βίκυ Σπύρου.

Στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και οι δημοσιογράφοι του ΣΕΙΡΙΟΥ fm, Μαρία Σφυρή και του ΣΤΑΡ κεντρικής Ελλάδας, Θανάσης Μερτζάνης, για τη στήριξης τους στη διοργάνωση.

Φέτος ο αγώνας είχε και κοινωνική διάσταση καθώς οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να προσφέρουν βιβλία, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Δήμου.

 

 

Share.

Leave A Reply