Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Το δήμαρχο Αλιάρτου επισκέφθηκε ο Αστ. Δ/ντης Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε συνέχεια των επαφών του με τους δημάρχους ο νέος  Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας  Ταξίαρχος Νίκος Τρικαλίτης, συνοδευόμενος από τον  Αστυνομικό Διευθυντή  Ηλία Μπακούμη, είχε σήμερα συνάντηση με το Δήμαρχο Αλιάρτου- Θεσπιέων Γιώργο Ντασιώτη.

Οι δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, επισκέφτηκαν το Δήμαρχο στο γραφείο του και συζήτησαν μαζί του θέματα της καλύτερης αστυνόμευσης στο Δήμο.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα παραβατικότητας των Ρομά που απασχολούν την πόλη της Αλιάρτου, καθώς και κυκλοφοριακά προβλήματα στην Παλαιά Εθνική Οδό, όπως επίσης και ζητήματα αστυνόμευσης των οικισμών από διαρρήκτες που δρουν κατά διαστήματα.

Ο Ταξίαρχος αναφέρθηκε στις τεράστιες προσπάθειες που κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και επεσήμανε την καλή συνεργασία που έχει η υπηρεσία του με το Δήμο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων με την Αστυνομία, καθώς επίσης ότι είναι αρωγός στις προσπάθειές της.

Παράλληλα δεσμεύτηκε ό,τι, σε συνεργασία με τους άλλους Δημάρχους του Νόμου, θα μεταφέρουν στην πολιτική ηγεσία το ζήτημα της ενίσχυσης της Αστυνομικής Δύναμης στη Βοιωτία.

 

Share.

Leave A Reply