Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο Γιάννης Ταγκαλέγκας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ενθουσιώδες κλίμα έγιναν, το βράδυ της Παρασκευής, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Συμφωνία Προοπτικής” για το Δήμο Λεβαδέων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Ταγκαλέγκας, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, χαρακτήρισε το νέο εκλογικό κέντρο, ως “το σπίτι του εκλογικού αγώνα του Συνδυασμού αλλά και ως σημείο αναφοράς ενός γόνιμου πολιτικά διαλόγου για τα δημοτικά πράγματα, μην παραλείποντας φυσικά, να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του”.

Με θερμά λόγια αναφέρθηκε στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, τους οποίους παρουσίασε, λέγοντας:

“Από την πρώτη παρουσία του συνδυασμού μας μέχρι και σήμερα, έχουν συμπορευθεί μαζί μου εξαιρετικά αξιόλογοι, ικανοί και πρόθυμοι να υπηρετήσουν την πόλη τους άνθρωποι.
Άνθρωποι με σωστή ματιά, νέα αντίληψη και νέα νοοτροπία. Αλλά και άνθρωποι με εμπειρία, άνθρωποι που έχουν αποδείξει με την πορεία τους ότι νοιάζονται για το καλό του
τόπου μας.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενωμένοι είναι ικανοί να φέρουν ξανά την αισιοδοξία. Να ξαναζωντανέψουν την ελπίδα
.”

Αναφερόμενος επιγραμματικά στο πρόγραμμα του τόνισε ότι είναι ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο και απαντά στα βασικά προβλήματα του Δήμου.

Έθεσε ως προτεραιότητες τα θέματα της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής, της στήριξης της επιχειρηματικότητας, την εξοικονόμηση των δαπανών.

Ο κ. Ταγκαλέγκας έκλεισε την ομιλία του καλώντας στον αγώνα “για μια άλλη προοπτική στο Δήμο”.

“Από σήμερα” είπε “όλοι μαζί στον αγώνα για να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ σε μια άλλη ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το Δήμο μας.
Από αύριο όλοι μαζί για την επίτευξη των στόχων μας
.”

 

 

Share.

Leave A Reply