Δευτέρα, 17 Μαΐου

Τους πρωτοετείς φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Ορχομενού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τους τελειόφοιτους/τες έτους 2018 (αλλά και προηγουμένων ετών) των Λυκείων του Δήμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, βράβευσε ο Δήμος Ορχομενού στην καθιερωμένη πλέον τελετή, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι φοιτητές/τριες, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού.

Πρώτος ο Λυκειάρχης του Λυκείου Ορχομενού, Γιάννης Κωτσαλάς διατύπωσε την χαρά του που για δεύτερη φορά συμμετέχει στην εκδήλωση για τους επιτυχόντες του Λυκείου στο οποίο και ο ίδιος φοίτησε, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και επεσήμανε πως δεν πρέπει να εφησυχάσουν αλλά αντιθέτως να εντείνουν την προσπάθειά τους για γρήγορη αποπεράτωση των σπουδών τους.

Στη συνέχεια η διευθύντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις του Ακραιφνίου, Δάφνη Τουλούδη, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων, μετέφερε την αγάπη και τις ευχές της προς όλους.

Τέλος ο Δήμαρχος Ορχομενού, Λουκάς Υπερήφανος μίλησε για τον αγώνα των παιδιών αλλά και των γονιών τους, τους ευχήθηκε να πετύχουν τα όνειρά τους και να θυμούνται πάντα τον τόπο τους, ο οποίος τους έχει ανάγκη.

 

Share.

Leave A Reply