Τετάρτη, 12 Μαΐου

Β. Καράλη: να επιτραπεί στους δημάρχους η κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Αίτημα προς την κυβέρνηση να επιτρέψει την κατάθεση στεφάνων, από τους δημάρχους, με αφορμή την αυριανή εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, έστειλε η δήμαρχος  Ορχομενού, Βούλα Καράλη, σε συνέντευξη της στο ΣΕΙΡΙΟfm.
Δήλωσε μάλιστα ότι το σχετικό αίτημα το έχει στείλει και προς την ΚΕΔΕ, ζητώντας την παρέμβαση της στην κυβέρνηση.
Στο επετειακό της μήνυμα η κ. Καράλη αναφέρει:
Ο φετινός εορτασμός της Επανάστασης του 1821 σε συνδυασμό με την μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, βρίσκει τους απανταχού Έλληνες ξανά σε «πόλεμο».
Η πανδημία του κορονοιού,  του  «αόρατου εχθρού» που απειλεί την υγεία και τη ζωή όλων μας, επιφυλάσσει παράλληλα απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια, την εθνική και την τοπική οικονομία. Συνέπειες που ακόμη δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια και το μέγεθός τους.
Το μήνυμα του ξεσηκωμού κατά του κατακτητή τότε, το μήνυμα της πίστης σε ένα ιερό σκοπό, γίνεται έκκληση για εγκλεισμό στα σπίτια μας σήμερα, ως το μόνο όπλο  αντιμετώπισης της πανδημίας  ως το μόνο μέσο για την εξασφάλιση της ζωής.
Τιμώντας τους  ήρωες του 1821 και τους αγώνες τους για ελευθερία  καλούμαστε σήμερα, με εφάμιλλη πίστη  και με τη συνεπή μας στάση, να παλέψουμε και να νικήσουμε για την υγεία  όλων μας, την Ελλάδα και την Δημοκρατία.
Share.

Leave A Reply