Παρασκευή, 16 Απριλίου

Βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποσότητα συσκευασμένων τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, από το Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων εστάλησαν στους πληγέντες, από τις τελευταίες πλημμύρες, στο Ν. Καρδίτσας.

Τα συγκεντρωμένα είδη,  με κοινή αποστολή και του Δήμου Λεβαδέων, έφθασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον προορισμό τους.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα επιβεβαιώνουμε ξανά  πως η κοινωνία μας διατηρεί τα αντανακλαστικά της και την συνοχή της. Στο κάλεσμα για βοήθεια ανταποκρίθηκαν πολλοί, όπως πάντα, και θα το κάνουμε πάλι. Ευχαριστώ όλους τους Δημότες που διέθεσαν ότι μπορούσαν, ευχαριστώ τις επιχειρήσεις και τον Εμπορικό Σύλλογο, ιδιαίτερα όμως τις κυρίες  του  Συλλόγου  Γυναικών Αλιάρτου, που διέθεσαν, εκτός από αγαθά, τα γραφεία του Συλλόγου για τη συγκέντρωση τους, αλλά  και πολύ χρόνο.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στο Δήμαρχο Λεβαδέων  κ. Ταγκαλέγκα Ιωάννη που συμφώνησε να οργανώσουμε κοινή αποστολή, καθώς και στην Αντιδήμαρχο του Δήμου Λεβαδέων κα Νταντούμη Ιωάννα που τέθηκε επικεφαλής της αποστολής. Η πραγματική βοήθεια στα προβλήματα όλων περνάει μέσα από τη συνεργασία και την ενότητα. Εύχομαι στους πληγέντες, εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων ,κουράγιο και γρήγορη επούλωση των πληγών τους. Η σκέψη μας τους συνοδεύει».

Share.

Comments are closed.