Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Βολές κατά Ταγκαλέγκα για το προσφυγικό

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έντονες αντιπαραθέσεις σημειώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων ως προς τους χειρισμούς του δημάρχου Γιάννη Ταγκαλέγκα στο θέμα της δημιουργίας   κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη διασταύρωσή του Άι Γιάννη.Ο δήμαρχος παρά το ότι, πριν δέκα μέρες, είχε δεσμευθεί, μετά τις επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς, να συγκαλέσει το Δ.Σ δεν το έπραξε επικαλούμενος το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη απόφαση.

Για προσωπική πολιτική και εγκληματική στάση τον κατηγόρησε ο δ.σ. Δημήτρης Καραμάνης. Για προσωπική πολιτική και αλισβερίσι με την κυβέρνηση επιδιώκοντας ανταλλάγματα τον κατήγγειλε και η Γιώτα Πούλου. Του υπενθύμισε δε ότι είχε δεσμευθεί για ραντεβού των επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. με τον υπουργό Εσωτερικών.

Θα συγκαλέσω έκτακτο Δ.Σ όταν πάρω απαντήσεις, είμαστε στο 50-50 να γίνει η δομή στα όρια του Δήμου, είπε ο δήμαρχος προαναγγέλοντας αντιδράσεις εφόσον η απόφαση της κυβέρνησης είναι υπέρ της δημιουργίας δομής.

Κάλεσμα σε όλες τις πλευρές να αποφύγουν τις προσωπικές αντεγκλήσεις, γιατί δημιουργούν άρνηση και ρατσιστικά σχόλια, απηύθυνε  ο Νώντας Κοτσικώνας καλώντας το δήμαρχο να λειτουργήσει συλλογικά όπως και στην περίπτωση της έλευσης προσφύγων στο Κυριάκι.

 

 

Share.

Leave A Reply