Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Βραβεύσεις πρωτοετών φοιτητών του Δ. Θηβαίων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τους   202 επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Θηβαίων, νυν πρωτοετείς φοιτητές,  στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019  βράβευσαν ο Δήμος και το Τοπικό του Συμβούλιο Νέων (ΤΟΣΥΝ), σε ειδική εκδήλωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Οι απονομές των επαίνων,  ξεκίνησαν από τους επιτυχόντες με μόρια εισαγωγής πάνω από  18.000. Οι εν λόγω επιτυχόντες έλαβαν και ένα επιπλέον χρήσιμο δώρο για τις σπουδές τους, υπολογιστές τύπου laptop, ευγενική χορηγία μεγάλων εταιρειών της περιοχής, ενώ ένα επιπλέον laptop κληρώθηκε στο τέλος της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν έπαινοι στους επιτυχόντες ανά σχολείο (Γενικά Λύκεια: 1ο, 2ο & 3ο Θήβας, Βαγίων, 1ο ΕΠΑΛ & Εσπερινό Λύκειο), από επίσημους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων στην ομιλία του συνεχάρη θερμά τους πρωτοετείς φοιτητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, τονίζοντας ότι η τοπική κοινωνία, μέσω αυτής της λιτής εκδήλωσης, εκφράζει την υπερηφάνεια και την αισιοδοξία της στη νέα γενιά, αναγνωρίζοντας τους κόπους, τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πατέρας Γεώργιος Παπαγεωργίου, εκπροσωπώντας το Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, ο Βουλευτής Βοιωτίας  Γιώργος Μουλκιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων Γεώργιος  Αναστασίου και η Γραμματέας του ΤΟΣΥΝ  Ιωάννα Αναστασίου.

Share.

Leave A Reply