Σάββατο, 8 Μαΐου

Βράβευση Κουρουμπλή από την ΕΑΒ και περιοδεία στη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το εργοστάσιο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι ξεκίνησε τη σημερινή περιοδεία του στη Βοιωτία ο Βουλευτής, πρώην Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Συνοδευόμενος  από το βουλευτή Νίκο Θηβαίο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του Δημήτρη Αναγνωστάκη, είχε επαφές με τη διοίκηση της επιχείρισης καθώς και με το σωματείο εργαζομένων.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της δραστηριότητας της ΕΑΒ και η ενίσχυση των εργαζομένων, με την προώθηση των αιτημάτων τους που αφορούν τις εργασιακές συνθήκες και το καθεστώς των συμβάσεών τους.

Θηβαίος και Κουρουμπλής δεσμεύτηκαν να παρέμβουν, από κοινού, στο Υπ. Οικκονομικών για μια ευνοϊκότερη ρύθμιση παλαιού προστίμου της ΕΑΒ, καθώς και να συνδράμουν στις προσπάθειες για την ισχυροποίηση της.

Ο πρόεδρος της ΕΑΒ, Ζαχαρίας Γκίκας, ο διευθύνοντας σύμβουλος Γεώργιος Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Παπασπύρος προσέφεραν στον κ. Κουρουμπλή μια αναμνηστική
πλακέτα της ΕΑΒ για την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Στα πλαίσια των επαφών του επισκέφθηκε και τη δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, παρουσία των αντιδημάρχων Χρήστου Κυπραίου, Πανωραίας Κοσμίδη και Κώστα Καπλάνη.

Συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με τις δυνατότητες διεκδίκησης  Ευρωπαϊκών προγραμμάτων από τον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και την εξέλιξη των πόλεων, καθώς και ζητήματα ανάπτυξης που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λεβαδέων.

Αναφέρθηκαν επίσης στην άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν κατά την υπουργική θητεία του κ. Κουρουπλή και αμφότεροι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς όπου είχε συζήτηση για τα θέματα ασφάλειας και μέριμνας της περιοχής.

Σύντομες επισκέψεις έκανε στα νοσοκομεία Θήβας και Λιβαδειάς, ενώ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο εργοστάσιο του Αλουμινίου στα Άσπρα Σπίτια.

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply