Παρασκευή, 14 Μαΐου

Υποψήφια με τη “Στερεά Υπεροχής” η Χριστίνα Σταμούλη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκπλήξεις έκρυβε η αποψινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Βοιωτίας, του συνδυασμού “Στερεάς Υπεροχής”, από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Στο συνεδριακό κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος” στη Λιβαδειά, ο κ. Αναγνωστάκης παρουσίασε τις βασικές αρχές της παράταξης του, τις προτάσεις του για τη Βοιωτία  καθώς και του υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Ανάμεσα τους η δικηγόρος Χριστίνα Σταμούλη, κόρη του αείμνηστου νομάρχη Γιάννη Σταμούλη  και ο Βασίλης Κόλλιας, αγρότης, μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ και μέχρι, την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ,  υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, στη Βοιωτία.

Πρόκειται για δύο ηχηρές παρουσίες που αποδέχθηκαν την πρόταση του Δημήτρη Αναγνωστάκη και θα δώσουν τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Σταμούλη παρακολουθεί την υπόθεση της διεκδίκησης αποζημιώσεων για τη Σφαγή του Διστόμου από το 1995 μέχρι και σήμερα και από το 2011 είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου για τη Διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ).

Share.

Leave A Reply