Σάββατο, 8 Μαΐου

Υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Βοιωτία η Γιάννα Νταντούμη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τη Γιάννα Νταντούμη, δημοτική σύμβουλο Λεβαδέων, έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Βοιωτία όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος και συνολικά απαρτίζεται από τους:

ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΜΗΣ

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΑΡΗΣ

ΚΟΣΚΟΒΩΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΤΑΝΤΟΥΜΗ ΓΙΑΝΝΑ

Η τελευταία με ανάρτηση της στο f/c ζητάει τη στήριξη των πολιτών της Βοιωτίας:

Αγαπητοί μου φίλοι. Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κρίσης από την οποία μαστίζεται η χώρα μας την τελευταία δεκαετία, έχουν παρατηρηθεί στο πολιτικό σκηνικό φαινόμενα λαϊκισμού, καιροσκοπισμού, ακόμη και διχασμού, από πολλούς φορείς και παρατάξεις. Παιχνίδια ανίερα στην πλάτη των Ελλήνων, που στο βωμό μιας πρόσκαιρης εκλογικής ανταμοιβής, δεν δίστασαν να καλλιεργήσουν μίσος, μέσω ψευτοδιλημμάτων και κάλπικων υποσχέσεων ότι υπάρχουν λύσεις, μη επώδυνες!
Μέσα σ’ αυτό το τοξικό κλίμα, το Κίνημα Αλλαγής, επέλεξε να τηρήσει έντιμη και υπεύθυνη στάση, χωρίς να χαϊδέψει αυτιά και αποτέλεσε την εγγυήτρια δύναμη σταθερότητας. Πορεύτηκε στον δύσβατο δρόμο της αλήθειας, έστω κι αν αυτό του κόστισε υπέρ το δέον εκλογικά.
Όπως καταλαβαίνετε, θα μου ήταν αδύνατο να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα για συστράτευση δυνάμεων, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Η πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Νομού Βοιωτίας, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή αλλά και τεράστια πρόκληση ταυτόχρονα και την αποδέχτηκα με πλήρη ευθύνη και συναίσθηση της πράξης αυτής!
Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας, για να καταστήσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική και Προοδευτική παράταξη, πυλώνα σταθερότητας και ανάπτυξης για την Ελλάδα!
Την 7η Ιουλίου στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝ.ΑΛ. και βοηθούμε τη χώρα να επανέλθει στην κανονικότητα!

Share.

Leave A Reply