Τετάρτη, 14 Απριλίου

Υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού ο Σταύρος Χριστακάκης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η δεύτερη επίσημη υποψηφιότητα για το Δήμο Ορχομενού έρχεται από τον οικονομολόγο Σταύρο Χριστακάκη. Στην ανακοίνωση του προβάλει την μακρόχρονη εμπειρία του, από το 1990, σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης  και καλεί σε ενότητα για να απαλλαγεί ο Δήμος από “τα μικροκομματικά συμφέροντα”.

Η ανακοίνωση του κ. Χριστακάκη

Αγαπητή φίλη και φίλε,

Δημότες του Δήμου Ορχομενού

Είμαστε στην ζοφερή εποχή, των μεγάλων, ριζικών και δυστυχώς επώδυνων αλλαγών που αφορούν τη ζωή μας, τη δική μας αλλά κυρίως των παιδιών μας.

Μαζί με τα παραπάνω βιώνουμε τα τελευταία χρόνια την συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας, με έντονο το κλίμα της παραβατικότητας και της συνεχούς αδιαφορίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Μέσα σ΄ αυτή την πραγματικότητα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Δήμος, ο κινητήριος μοχλός για καλύτερες μέρες, πρέπει να γίνει σύγχρονος και  ισχυρός, να απαλλαγεί από μικροκομματικά συμφέροντα και να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους Δημότες.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, οι εκλεγμένοι βρίσκουν φτηνές δικαιολογίες και κρύβουν τις ευθύνες τους πίσω και μόνο από την οικονομική κρίση.

Μπορούμε όμως να αλλάξουμε αυτό το σκηνικό της απαξίωσης και της μιζέριας, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ναι, το πιστεύω αυτό και μπορούμε να το κάνουμε πράξη αν εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας και ανθρώπους που γνωρίζουν.

Ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, ενθουσιασμό και σύγχρονη ματιά.

Ανθρώπους Νέους που έχουν τα εφόδια και την όρεξη να μείνουν, να εργαστούν και να ασχοληθούν ουσιαστικά με τον Ορχομενό μας.

Πιστεύω βαθιά στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησα και θα συνεχίσω να υπηρετώ.

Αν αποφασίσουμε να αφήσουμε στην άκρη τις παθογένειες και τις μικροδιαφορές μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να «χτίσουμε» μια πόλη με προσανατολισμό, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τις νέες τεχνολογίες,  το περιβάλλον, την καθαριότητα, την νεολαία και την καλύτερη διαχείριση των αγροτικών προϊόντων.

Αγαπητή φίλη και φίλε, κανείς δεν θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη αν εμείς οι ίδιοι δεν το επιδιώξουμε, δεν το απαιτήσουμε, δεν προσπαθήσουμε.

Σας καλώ λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο Ορχομενό όπως του αρμόζει, όπως τον θέλουμε.

 

Share.

Leave A Reply