Πέμπτη, 13 Μαΐου

Υποψήφιος στην Τ.Κ Λιβαδειάς ο Λάμπρος Σκάρλας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υποψήφιος  για τη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς (τοπικό) με την παράταξη “Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία” της Γιώτας Πούλου είναι ο Λάμπρος Σκάρλας.

Σκαρλας εκλογες

O Λάμπρος Σκάρλας είναι διδάκτωρ του Τμήματος Mηχανικών Πληροφορικής του Παν. Πατρών, στον τομέα των αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης στην Βιοπληροφορική.

Την τελευταία δεκαετία έχει απασχοληθεί ως εκπαιδευτικός στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή  σε ΑΕΙ (Παν. Πατρών, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς, Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και ΤΕΙ (Θήβας, Στερεάς Ελλάδας, Μεσολογγίου) αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας στην εταιρεία ΣΚΑΡΛΑΣ by pcstospiti, αναπτύσσοντας λογισμικό και διαδικτυακές εφαρμογές.

Από το 2015 διατελεί σύμβουλος της Δημάρχου Λεβαδέων και είναι υπεύθυνος για θέματα Τεχνολογίας και Πληροφορικής, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Στρατηγικής.

Στα έργα που έχει σχεδιάσει και ενεργοποιήσει εντάσσονται το σύστημα ηλ. διακίνησης εγγράφων του Δήμου Λεβαδέων , το σύστημα εύρεσης και υποστήριξης εργασίας του Δήμου, η επαναλειτουργία του ασύρματου μητροπολιτικού δικτύου, ο ανασχεδιασμός της διαδικτυακής πύλης και παρουσίας του Δήμου στα social media αλλά και ο σχεδιασμός και η υποβολή τριών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Share.

Leave A Reply