Τετάρτη, 21 Απριλίου

Υποτονική η κίνηση στα εμπορικά της Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ιδιαίτερα υποτονική ήταν η εμπορική κίνηση τις δύο πρώτες ημέρες  επαναλειτουργίας των καταστημάτων της Λιβαδειάς και τη Θήβας μέσω της μεθόδου των click away και click inside.

Ωστόσο οι έμποροι ευελπιστούν ότι το κλίμα θα αλλάξει οδεύοντας προς την πασχαλινή περίοδο και οι καταναλωτές θα έχουν εξοικειωθεί με τη νέα μέθοδο αγορών.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να λειτουργήσουμε φυσιολογικά τα καταστήματα μας τόνισαν στο ΣΕΙΡΙΟ FM οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων Λιβαδειάς και Θήβας, Θοδωρής Ζησιμόπουλος και Τάσος Σαμιώτης αντίστοιχα.

Επεσήμαναν ακόμη ότι θα πρέπει να στηριχθεί η τοπική αγορά.

Σε σχέση με τα ανακοινωθέντα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την οικονομική στήριξη τους ο κ. Ζησιμόπουλος τόνισε ότι άλλα περίμεναν και άλλα ανακοινώθηκαν σημειώνοντας ότι για την έξαρση της πανδημίας δεν ευθύνεται το λιανεμπόριο απεναντίας είπε “εμείς έχουμε τηρήσει όλα τα μέτρα και έχουμε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”.

Με τη ανασφάλεια να κυριαρχεί, οι έμποροι της Βοιωτίας βλέπουν ζοφερό το μέλλον τους και ζητούν ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης για να μπορέσουν να επιβιώσουν, έχοντας να αντιμετωπίσουν και το φόβο ότι ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας μπορεί, από βδομάδα σε βδομάδα, να αποφασιστεί εκ νέου η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων τους.

Μεταξύ άλλων ζητούν κούρεμα των χρεών που δημιουργήθηκαν στην περίοδο της πανδημίας και ενισχύσεις μη επιστρεπτέες.

 

Share.

Comments are closed.